topbella

Selasa, 31 Mei 2011

macaronss....mmg sedap!!!!

before sy mnjlnkn bsness pb coset ni , sy buat bsness doorgift..
choc hand made...
so far mmg ok la...
nk2 time org ramai kawen...
but now bsness sy dh serahkan pd my mom..sy just
amek syer sket2 je..haha..




msti ade antara korang yg dh penah rase macarons ni..
mmg sedap la...
and now sy amek jugak tempahan utk macarons ni..
kalo doorgift utk bfday , engage or wedding mmg syokk la..
actually , macarons ni bkn asl dr malaysia..
asalnye dr Perancis..
org2 france mmg slalu makan macarons ni time hi-tea..
pasto minom coffee..
pergh!!mmg teangkat la..

macarons ni manis tp sedappp!!
crunchy di luar tp ada filling berbagai perisa di tgh2...
mcm makan gula2 eclairs tu yg ada krim coklat kat tgh tu..
.lebih kurang mcm tu la tp ni bukan gula2..tp mcm biskut yg crunchy...
so pd u all yg berminat utk mncuba or order macarons ni sile sms/call ok..
price plak bergantung pd kuantiti , perisa and colour..

                                                               

Isnin, 30 Mei 2011


kebanyakan org mesti mengalami tekanan/stress mcm nie kan..
siang , mlm .... dlm kepala asyik memikir...
duit gaji tk ckop..ckop bulan je dpt gaji dh congak2 nk byr hutang-hutang..
loan kereta , loan blaja (byk org tk byr) , kirim kt mak ayah...
mcm2 la...
dh tolak sume tu tinggal la dlm RM200..
tu pon kalo gaji dlm RM1500..
ni kalo hidup membujang..
blom campor kalo kete buat hal..tayar bocor ke mane la tawu terlanggar paku tgh jln..
rase mcm nk hempok je sape yg gatal tgn letak paku kt ats jln kan..
dh stabil keje tgk kwn2 tunang dgn kahwen kite pon teringin jugak..
ajak la boipren kawen..
hubby , jom la kawen..jelous la tgk si kiah tu..pasni senang la kite nk kepit g mane2..
tk ade la jiran2 dok ngumpat kite..wt tmbh koleksi dosa syeorg je b..
syg , hubby kan baru abes stdy..keje pon baru dpt..
company bg basic RM3k je..tk ckop la..paling tak pon kene kumpol..insyaallah 2 tahun lg ckop la..
si perempuan pon dh tarik muncung yg boleh diikat dgn tali rafia..

dlm dok pening kpala tu..dtg la flyers psl pinjaman peribadi
or org melayu kite slalu sebot personal loan..
bmacam2 promo ade..
seap wt hadiah bmw ag..
berlumba2 la org nk wt loan plak..
hurmmm...
ape lg bg la cdngn kt si boipren..
hubby , ari tu kan kak jenab kawen wt loan je..
best sket dpt wt grand2..pelamin ade fresh flower..hehe
boleee kn b..
nnt kite byr la same2...
senang je nk wt loan ni...nak2 kalo keje gov or bdn berkanun..
so buat la loan dlm RM40 k dlm 20 years ...
and berlangsung la majlis dlm suasana yg meriah...
ramai la kwn2 puji...
wow!!!mmg grand la ko kawen...(padahal tk tawu duit loan)
dh settle hal kawen...
tk lame pasto dpt tawu si wife pregnant..
bunting pelamin org ckp...
scan punye scan dpt tawu baby twins..
dh nk dkt bersalin sempat la wt persediaan...
total punye total maklumlah first baby...
nk la branded sket kn..
mak aaiii RM500
mcm tk percaye je...tu blom cmpor dgn pampers , susu ,
nk byr pengasuh lg..
pendek kate gaji si wife je abes kt anak2..
tinggal la si suami yg menanggung hutang...

korang nk ke mende ni yg terjadik??
agak2 ckop x dgn gaji anda sekarang??
kalo kwn sy bole tgl gaji besih RM400 sbb yg laen byr hutang...
bole ke kite hidup dgn gaji byk tu??
kalo kite kawen ngn anak dato ke tan sri ke xpe...

kalo korang buat loan utk gali lubang tutop lubang..
tkk pyhh leeee...
20 tahun tu jangka mase lame siotttt!!!
kalo kawen ank dh 4 org kot baru abes byr hutang...
dh tu bile nk g Umrah or Haji?
bile nk beli rumah??
tk nk tukar kereta ke??
anak-anak nk blaja kt universiti..kalo tk dpt biasiswa or loan mcm mne?

so , tk salah kite mencari side income ...
yg penting HALAL kn...
slh satu side income yg bole kite buat ialah bisness...

saya tahu korang sume mesti ade angan-angan dn impian kan??
just call sy..kalo takot kreadit abes just sms je...
kalo kredit tk ckop miss call je..
at least korang dengar dulu ape yg sy nk story..
mcm mane nk berjaya ke..ape ke...
mcm mane nk memiliki income dgn cr kerja yg fleksibel..
and the important kite bekerja by group..

shai 0129814649

Senggugut Dah Hilang!!yahooooooo


mcm nie la bile sy dtg period..
senggugut yg agak terok jugak..ble kt oppice , time senggugut dtg
sy akn ke bilik fail or bilik secretery pengarah utk tumpang berguling2..
but alhamduliilah now sy mmg tk mengalami langsung senggugut ini..
so pd sape2 yg ade senggugut , just wear a pb coset..
sy jamin mslh anda akn dpt diselesaikan..

Ahad, 29 Mei 2011

Cahaya Matahari Pagi..ada manfaatnya..






Sempatkah anda berjemur  antara jam 7 pagi sehingga 9 pagi setiap hari hanya untuk mendapatkan manfaat Far Infared, cahaya kehidupan?
Pukul berapa setiap hari anda mula bertolak ke tempat kerja?
Seterusnya menghantar anak ke sekolah?
Paling tidak pun anda akan sampai di tempat kerja sekitar 8.30 – 9.00 pagi.
Sudah tentu anda tidak sempat untuk berjemur. Terutama bagi mereka yang berkereta. Sudah tentu lebih selesa dalam kereta yang ber-aircond. Benar bukan?
Fakta telah menyarankan sekurang-kurangnya 2 jam sehari diperuntukkan untuk mendapat manfaat vitamin D ini.
Apa? 1 jam sahaja?
Beruntunglah sesiapa yang telah memiliki Premium Beautiful yang telah ditenun dengan sulaman fir di setiap urat benang.
Jadi bergembiralah kerana anda akan mendapat manfaat ini selagi anda memakainya!!

Isnin, 23 Mei 2011

Testimonial PB Coset Part 2

Testimonial PB Coset Part 2..

Salha Zain



Hanis Haizi

                    Before : 75 KG
                        After : 63 KG


AYU

         Before : 66 KG

 
                      After : 55 KG



Kak CT

                          Before : 60 KG
                        After : 50 KG





NO DIET, NO EXERCISE, NO PILLS, NO STARVATION, NO LIPOSUCTION...

JUST WEAR PREMIUM BEAUTIFUL 8 HOURS A DAY


Do you love your body? If you do, CONTACT ME NOW!! 0129814649
Special Gift will be given.
And
Get a PB Wash / Maharani / Sample LactoLite

Ahad, 22 Mei 2011

Testimonial PB Coset part 1

farah

FARAH TESTIMONIAL
“Premium Beautiful is a product that will do justice to your body i promise insyaAllah with your determination and patience lah of course :) its not a product that will suffocate u or menyeksa u in any way..it focuses 70% on your health and 30% beauty.
I was interested on PB because i found out it can:
1) melancarkan blood circulation
2) mengeluarkan toxins dalam badan
3) mengecutkan segala bendasing dlm badan (lumps, cysts etc)
4) firm up your body shape (bonts yang jatuh/boobs yang tak firm for those yang dah kahwin)

Basically i was drawn to these four lah.so i just want to see how it works on me.tawakkaltu’alallah, i purchased PB last month, on the 24th Feb.
at first pakai mmg rasa pelik..haha..sbb semua telah di-upkan :P the second day segala angin dalam badan sume keluar. after one week, i rasa healthy and energetic pergi kerja semangat tak menguap2 sume haha :P
and then came my period last week…to my surprise, i tak experience langsung2 period pain!cramp sume yillek!i was so happy with the results – terbukti it has improved my blood circulation cos there’s no ‘darah beku’(or whatever u called it lah) coming out..takde sakit perut…nothing!i even went shopping during my first day!kalau dulu ya Rabbi siap pucat2 muka tahan sakit, tak pun moody sbb tak selesa.i immediately called Salha (she’s even lucky!baru 2 months bersalin, pantang2 terus pakai PB and tadaaaaaaa she’s back in shape!!) and told her my experience..
another thing, let me tell u my little secret…im sure everyone of us ada stretch marks, kalau tak byk pun, mesti sikit…in my case, i have a 5KM long stretchmarks kot (if u sambungkan together) – hahaha that means banyak la!okok im exaggerating here…tak kisah la yang penting its such a turn-off thing.haha..i have ‘em because my berat dulu2 mcm yoyo..cepat gila naik and cepat gila turun.kulit pun tak sempat ckp ‘nanti!’ hahaha… but now alhamdulillah my weight dah stable and takde dah nak turun-naik sukati. but i still couldnt get rid of my stretchmarks!
you see, PB can do wonders…my stretchmarks, after one month of wearing it, dah pudar!i dont knw how to describe but basically dah 25% of my stretchmarks ikut skin colour. still it can be seen, but only if tengok and belek betul2 lah.kalau sekali ’scan’ mmg u’ll see only ur skin :)
happy tau!
for me, its a long term investment…cos it’ll be super useful once kita dah bersalin nanti.instead of using the bengkung that has loads of rempah ratus being put on to ‘panaskan’ and ‘kecutkan’ rahim, PB can do the same to u.and its not even panas/pijar or tak selesa.its can turn and twist 360..solat pun boleh macam biasa.unlike other corsets yang berlipat2,panas,gerak pun mcm robot jer, this can even be worn bila2 pun u nak, janji minimum 8 hours a day :)
my friend bersalin anak pertama used this bengkung + rempah ratus jamu2 from Indonesia, pastu ikat ketat2 sampai hitam2 terus stretchmarks kat perut (i tak pernah experience this, but kalau betul la, mmg horror ok!please let me know if its true that stretch marks can be hitam after bersalin!yikes!!) and after giving birth to her second child, stretchmarks yillek after using PB…2months jer guna..
she even told me that her n*PPle, from gelap/hitam, jadi merah2/cerah BECAUSE PB corsets allow good blood circulation @ breasts area..
and the best part is, it can betulkan ur posture(Kaem, bukan posture ‘kita’ tau! if u ingat la dulu2 mase bball haha!)..esp to those yang menghadap pc/laptop one whole day,sangat lah berguna.cos we tend to membongkok kalau cam dah penat sangat.but if you wear PB it will keep u up-straight and secara tak langsung it will sihatkan ur bentuk badan.amat sesuai untuk orang yang sakit belakang/sakit pinggang :)
the beauty part: of course lah sape taknak cantik kan..altho its not my priority but i’ll still get the result out of it :) u’ll be in better shape and kurus definitely sbb lemak2 telah dihantar ke tmpt yang sepatutnya and akan dibakar because PB improves and increases your metabolism rate :)
fuh, so i can regard this entry as my testimonial to PB lah :) so far alhamdulillah im happy with the results and i’ll share more of ‘em in the near future. As for now i will continue wearing it and let see how far it can go/satisfy me more in terms of improving my health :) hmm…and i cant wait to see the wonders it can do after bersalin nnt, wah thats a looong way to go!”….credit Salha
So.....
to all women out there who want to have the same beautiful experience like we both did just call me at 0129814649 or email me at shaisukor21@yahoo.com..
 
 
continue utk another testimonial...
Blog Widget by LinkWithin
 

Rabu, 18 Mei 2011

bisness partners needed!!

Salam ...

I'm in need of Business Partner dari Selatan ,
 Pantai timur and Utara urgently!!!
act ramai jugak kwn2 yg bertanya why im doing this bisness..?
sedangkn sy tlh mmpyai keje yg tetap di sektor gov..
dh ade kereta , income yg tetap , selesa la dgn keadaan skg..
tu la yg silap nye pemikiran korang tu..
sy nk kehidupan yg lebih selesa dr skg..bkn nk kaya-raya but
ckop la nk shopping , melancong , bwk mama n abah wt umrah n haji ,
and xperlu buat loan utk married..and sememangnya sy mmg minat bsness..
sape yg kenalkn bisness ini??act before this sy dh mncuba pelbagai
bsness yg ade kt malaysia
ni..sy pnh jual one drop prfume , jual pakaian , shawls , online shop
dn pelbagai lg la..tp tu sume tk mnjnjikn pulangan yg lumayan..
org yg perkenalkan bsness ni ialah kak salha..(now cdm)
sy kenal dye pon in fb..ntah mcm mane bole terfriend kn..
may b ade hikmah la..kite pon tk tahu..Allah je yg Maha Mengetahui..
apa yg mmbuatkn sy jatuh cinta utk join bsness ini?
dis business needs a lot of teamwork.n with teamwork and ur own initiatives..
you strive the best.. ur income from this business is almost infinity..
lg kuat usaha , lg byk yg u all akn dpt..menarik bukan?
We all work in team. wil give you full guidance to achieve
as much as possible in this business..
Apa yg akn u all dpt dgn wt bsness ni??
1. Income yg starting RM4K..Kalo keje kuat , kuat dn kuat
    ur income bole smpai ke 6 figure..














2 . Peluang melancong ke luar negara / mengerjakan umrah


3 . Jam Tangan Berjenama


4 . Pen berjenama


5 . Tabung Kereta (Just pilih je mane2 kereta yg korang berkenan )


6 . Wariskn .. if anything happened kt korang
korang bole wariskn bisness ni pd korang pnye family..best kn??


So , what are u waiting ??
Come join us and we will give you full guidance
on how to do the business.
Terpulang la kt korang nk buat secara full time
or part time..
Yg penting hati tu nk buat..Usaha tangga kejayaan..
call / sms 0129814649
facebook : Shai Chandurie


Selasa, 17 Mei 2011

PROMO STILL ON!!!

salam alls..
promo for premium beautiful corset still on..
hurry up ye!!

diulangi..best promo..ok!!



                   PB Coset


                     Herba Maharani
                        (free gift)



                    Sample Nurich Lactolite
                           (free gift)

                         
S-M  : RM2200           RM1990

L-5L: RM2600            RM2250-RM2300

JIMAT KAN..KAN..KAN...


CALL / SMS / EMAIL
SHAI-0129814649
shaisukor21@yahoo.com

Rabu, 11 Mei 2011

BURGER KUANTAN..burgerMbira!!!

salam.
actually lame dh nk rase burgerMbira ni..
even ako pnh open kedai burger (tutup dh skg) tp
mcm tertarik je nk rase..dpt tawu ni pon melalui kak khai..
so dpt la pergi smlm..kedai burger ni kt area Air Putih .. after balai polis
straight je smpai traffic light akn nmpak kedai mkn zamzam and kedai
burgerMbira ni kt tepi nye..

tk sempat nk take pic mase beli smlm..
street burger burgerMbira
(credit to : izzudin.com)

tp if korang tgk menu dye msti ko sgt2 teruja nk try burger ni..
firstly ako boleh gelok sorang2 tgk menu..
hahaha..creative kn owner burger ni..



antara nama burgerMbira ni
burgerMbira
burgerLakk
burgerLott
burgerGorr
burgerCiss
burgerTahh
burgerTarr
burgerMaa
burgerEgg
burgerLapan

tp price ok la..x mahal pon..mmg best la..
pd yg stay area kuantan , try la..

my fav is BurgerTahh!!!mmg best la..
after ni nk try pling mhl , burgerLapan..
haha..bole bwk hubbyku mkn burger esok..

TOP 10 UNUSUAL CORSETS

In the past corsets were fashionable among women. Corsets were used to improve their posture and make it more lady-like. Nowadays they are used mostly for aesthetic purpose. Young girls wear them to feel more appealing and sexual. In the past they were laced by servants, nowadays spouses are usually those who bear that responsibility. They make it harder for you to breathe but in the past corsets that enabled riding a bicycle, playing tennis or horseback riding were designed. However, women are not the only ones who wore corsets; men also wanted to look good and had specially designed corsets for them. Take a look at some unusual corsets!

Half Bust Corset

This hot Leather corset is worth $600. If you want to wear it to a party
I advise you to take a couple of bodyguards with you.

Tattoo Corsets

You should buy this corset only if it matches your tattoos.

Green Feather Corset


This custom made corset won’t make you feel free like a bird,
but it will make you look like one.

Led Corset

The Led corset id the prefect outfit for the New Years Eve,
 it will get you in the festive mood.

Metal Corset

In this DolceGabbana metal corset you will look
 like Lady Gaga, and move like her, too.

Back/Front Corset



The price for such corsets is too high but it looks nice.
You can have one of these painful corsets on your front, too.

Beer Tab Corset

If you drink lots of beer, you can make one of these.
(non muslims only)

Darth Vader & Storm Trooper Corsets


These costumes are based on the costumes of Darth Vader & Storm Trooper.
The first one costs $600 and the latter $500.

Shirt Corset

If you are not like those masochistic girls and you don’t like needles,
 buy this cute shirt corset and you’ll feel better than the girls with dozens
of piercings in their skin

Alice Corset


You’ll look like Alice in the Wonderland wearing this corset.
And you won’t have to worry about the time because
you’ll have a clock on your chest. Imagine that.
(credit to fugox.com)

hahaha..ini lah antara corset yg wujud..tp semua ni tk same pon dgn pb corset..kan..
canggih macam mane pon still tk ade life time warranty..
comel or cantik macammane pon tk ade pon superbrands kan..
means mmg tk ade mane2 corset dlm dunia ni pon yg boleh lawan dgn premium beautiful corset ni..
pd sape2 yg minat nk beli pb corset ni just call or sms me ok..


shai 0129814649

Selasa, 10 Mei 2011

SENARIO ORANG BERBISNESS


- Modal :
(pilihan 1)nak berniaga anda memerlukan modal ini ADALAH REALITI SATU PERNIAGAAN, jika nak berniaga seperti restaurant, butik,  anda perlu ada modal tinggi. Modal TINGGI, RISIKO TINGGI. Modal juga diperlukan untuk renovation opis, beli peralatan opis, beli stok dan sebagainya, ini memerlukan anda ada modal yang BESAR untuk membuka sesuatu bisnes.

Balik modal? secara realitinya...3 - 5 tahun (kalau balik modallah) dan statistik menunjukkan 95% bisnes baru akan gugur dalam 3 tahun pertama!
(pilihan 2)Anda hanya perlu modal untuk membeli corset pb, kemudian anda aktif sebagai 'bisnes partner' . Anda tak perlulah ada opis sewa, simpan stok. anda ada laptop/PC di rumah, anda dah boleh start bisnes ini terus. Ingat dalam zaman macam ini, anda perlu bijak memilih 'BISNES'.
Balik modal? sila lock diri anda 1 - 6 bulan SAHAJA! dan buat seperti apa leader anda buat!
- Pasaran :
(pilihan 1)Jika anda bisnes pada pilihan ini, anda kena capai pasaran sasaran anda sendiri, anda kena cipta "PROVEN TRACK" anda sendiri, anda kena hadapi halangan BISNES anda sendiri, malah anda juga kena 'try and error' untuk berjaya.

(pilihan 2)
Dalam bisnes coset ini produk kesihatan adalah pasaran TERKINI, trend adalah menunjukkan pasaran mengutamakan kesihatan. Pasaran anda lebih 58 buah negeri  negara seluruh MALAYSIA  dunia. Anda hanya IKUT track bisnes partner anda, tak perlulah anda 'try and error' dan itu akan melambatkan bisnes anda untuk maju.

- Kerja ANDA

(pilihan 1)Anda akan bekerja seperti CEO, despatch, opis boy, malah kadang-kadang anda juga sebagai kuli. Ini bukan bisnes namanya. Anda kerja lebih 12 jam sehari, itupun anda rasa tak cukup. Dah kerja macam ini, keluarga akan terabai. NAK KER MACAM NI?

(pilihan 2)

saya bercerita hanya 3 perkara sahaja untuk anda fahami " BERBISNES " macamana. Jadi, anda perlu tahu senario ini terlebih dahulu untuk melangkah ke alam perniagaan. Saya juga pernah berniaga "PILIHAN 1" dulu...itulah senario yang saya lalui.
Tetapi setelah sertai BISNESS COSET PB ini pilihan 1 yang saya perolehi. Jika anda inginkan saya "DRIVE" bisnes anda, saya akan bantu 300%, tetapi anda kena bantu diri anda 100% terlebih dahulu. So, apa tindakan anda sekarang? hubungi saya untuk mengetahui lebih jelas bisnes ini, hubungi saya melalui emel (jika anda malu untuk berkata-kata), berjumpa utk mndgr penjelasan dgn detail,ANDA TENTUKAN....


SHAI 0129814649
shaisukor21@yahoo.com

Isnin, 9 Mei 2011

join our team!raya dh nk dkt..jom tmbh income

salam alls..

jom join team di bwh pimpinan CDM Kak Salha n Cdm Kak Hanis..

korang tentu tkkan mnyesal dgn keputusan yg korang nk buat bsness
pb coset nie..

bln ramadhan and hari raya aidilfitri pon akn bkl menjelma tk lame lg..
jom la kite tmbh income kite yg tersedia ade..

jgn bg mcm2 alasan la..
antaranya tk ade mase la..sibuk jage suami , anak2...
bole buat ke..mcm2 la lg..

xpyh gedik2 la nk bg alasan..sume tu alasan ntah ape2..

sape nk tolong diri korang kalo bkn kita..

so , pd sape2 yg berminat nk tau n mndengar about this bsness jom la call/sms sy ok..

0129814649 / 095163235

book ur appoinmnt now..
sy akn dtg utk brjumpa dgn anda..

jom join team kami..














credit:alfaath


bye!! call / sms ok..

gila minuman yg ade biji selasih



sy sgt gilakan minuman yg mmpunyai biji selasih ok..
tidak kisah la sirap ke orange ke laici kang or ape2 la..
jnji ade biji selasih..klo tk sy xminum ok..
sy rela minum air suam...

Lagi banyak beli lg byk rebate yg akn u all dpt..=)

hye..

promo smpena Mothers Day still berjalan..

mcm yg diberitahu price promo ni..

sy ulangi..

harga skrg ialah

S-M : RM1980

L-5L: RM2300


and if u all beli

5   set : akn dpt rebate yg bernilai RM2000

10 set : akn dpt rebate yg bernilai RM4500

seronok kan??

u all bole kumpol geng2 korang and beli set pb ni skg jugak!!
book ur set now..
hurry up..
coset ni maken lame maken ramai yg mmg gile2 nk beli utk pakai..

Khamis, 5 Mei 2011

Majlis Pertunangan..perlu ke tidak??

gembira nya bila tgk makin ramai kwn2 yg dh bertunang n berkahwin..
hehe..
last 2 night encik hubby ade call..
saje2 la borak2 psl mse hdpn..

encik h. : syg , td sy ade borak2 dgn zaki..dye ckp x pyh la tunang2..
              ckop duet , kite kawen je la..

me        : eh..xnk la...
              sy nk jgak tunang.. org laen lantak la..
              sy nk jgak merase nikmat dn dugaan dlm tunang ni..

encik h. : ye la tu..
              slalu nye org yg nk tunang xnk kawen tros ni sbnrnya hati dye x btol2 nk kt kite..

me         : tiada makne nye la b..
               sy bkn mcm tu..nk jugak tunang!!!kite bkn nk kawen next year pon..
               smntra nk saving duit , kite tunang la dlu..bolehhh kn..
               lg pon bkn duit awk..duit sy yg byk kuar kn tunang blh pompuan kuar duet..hehe

encik h. : ye la tu.. b pon nk tunang jugak..heheee

tp setelah sy mmbuat pengiraan kos2 utk majlis bertunang ni .. ade gak nk nangis rasenye..
nmpk je cm sket brg..tgk2 hampir rm6k jugak la..

tgk ye perngiraan sy..

pelamin mini + make up + baju  RM1000
kanopi                                      RM200
makanan (150 org ) x rm6.00    RM900
photography                             RM1000
barang hantaran
1) buah-buahan                        RM50
2)cake secret recipe                 RM80
3)perfume / pncuci muka          RM300
4)wallet/belt                             RM150
5)jubah lelaki                           RM200
6)jeans/tshirt                            RM300
7)chocolate                             RM100

kos utk membuat hantaran       RM500
(buat sndri )

korang total la sndri bp jumlah sume...blom campor dgn goodies..
xpyh bg pon xpe..heheheh

bile kira2 jumlah ade dkt rm5 k..
mcm mmbazir la plak..
urmmm...sempat ke nk kumpol duit klo dlm setahun lg??
klo gaji yg bersih rm1200 /month ni pon x ckop nk saving korang plak mcm mne??
tp sy bersyukur sbb dpt jmpe bsness yg bole buat saving...
ye la..mmg sy wt bsness ni gune modal besar..
tp kalo every day ade je yg beli pb coset ni...mmg untung..tk tipu pon..
blom campor untung dpt palk bonus2 laen..
mmg masyukkkkkkkkkk...

so impian sy sebenarnya agak byk..
antaranya nk beli rumah yg selesa sebijik , pakai kereta yg selesa...
bawak mama n abah g wt umrah n haji dan yg tentunya
nk majlis perkahwinan sy diadakan dlm keadaan yg memuaskan hati semua org..

so target skg nk gune duit hasil bsness ni utk kegunaan majlis perkahwinan sy nanti..
even ade sesetgh org ckp buat ape nk cr duit , kan tanggungjwb lelaki..
but for me tanggungjwb kedua2 belah pihak..

smoga semua yg sy impikan ini mnjadi kenyataan..dn jika ade rezeki lebih maka terlaksanalah
majlis pertunangan sy..hehehe..jika tidak sy akan buat majlis perkahwinan je lah...

so pd rakan2 kt luar sana , jom la kite wt bisness ni..bisness ni mmg x tension..
sbb now pb coset ni skg mmg tgh hot!!!!mcm sy..every day ade je yg call n sms..
kalo tak tkkan 10 coset tu bole jual sekelip mata je kan..=)
kalo korang rajin mmg tkkn mustahil...kalo malas pon korang just advertise kt blog or fb
pasto buyer yg crik korang..bkn susah pon..

pd rakan2 yg tgh pening kepala nk fikir mcmmne nk tmbh income sbb nk kawen or mcm2 la
ni jwpnnya...
ini la bsness yg btol2 mengikut landas syariah..klo x tkkn compny dpt syariah complience kn..
setiap kejayaan akan memerlukan pengorbanan..
setiap ape yg kite buat insyaallah akn mndpt keberkatan Nya...

nk tau dgn lbh lanjut call or sms me..
shai 0129814649

sy akn dtg brjumpa dgn anda n share dgn anda ape yg menarik tntg bsness ini..
ramai yg dh berjaya..
dn sy yakin sy jugak akan berjaya seperti mereka..
korang bila lg???

Rabu, 4 Mei 2011

Premium Beautiful

Sempena dgn Hari Ibu ..  Ini adalah Promo utk bln ini..  Enjoy it!!!!!

Promotion Price :

Small Size
Normal Price : RM2300   Now : RM1990

Large Size
Normal Price : RM2600  Now : RM2300


and GET


                    and

  (trial pack lacto lite )

                or

BAUCER FROM STAGE

and free pos sky net / kangaroo / pos laju..

BOOK YOUR SET NOW!!!
GET A PROMO WITH A SPECIAL GIFT FROM ME..
PROMO AKN HABIS BILA2 MASA SJ..
JGN TUNGGU LAMA2..

CALL/SMS

shai 0129814649
or email me shaisukor21atyahoodotcom



 
Foto Saya
shai.Fahiera
Kuantan, Malaysia
22 years old.. love shopping , karaoeke , and very interested bout the busness.. mmpunyai impian yg sgt2 besar..and styl gigih usaha untuk mngejr impian.. smoga ALLAH always help me , guide me and everything..
Lihat profil lengkap saya